Opening Van Bruggen Adviesgroep

BEUNINGEN, 23 januari 2018 - Vanaf het begin van deze maand kunt u aan het Thorbeckeplein 43 in het Hart van Beuningen terecht bij Van Bruggen Adviesgroep. Aanstaande zaterdag wordt de opening gevierd.

Marcel van Gammeren: “Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om de klant van dienst te zijn.”

“Daarbij is men verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu een hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons staat de klant centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Dit betekent dat men snel bij ons terecht kan en we graag de tijd nemen om optimaal te advies te geven. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot een bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.”
 

Vrijblijvend kennismaken

Een bezoek aan huis en afspreken in de avonduren of in het weekend behoren tot de mogelijkheden. We staan graag voor u klaar! Het kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening en kost u niets.

Bedrijfsprofiel

Terug naar overzicht