Patricia opende vrijdag 29 juni Spirit & Gifts in het voormalige pand van Christianne Lingerie.

PROEF EN BELEEF BOURGONDISCH BEUNINGEN OP 2 JUNI
Een must voor fans van lekker eten en drinken, een feestje voor je mond!

Zondag 13 mei is het moederdag!
Dan mogen alle moeders, oma's, moeders in wording, schoonmoeders of elke vrouw die als moeder voelt in het zonnetje worden gezet.

BEUNINGEN, 20 april 2018 - Dodenherdenking valt dit jaar op vrijdagavond, de koopavond in Beuningen.

BEUNINGEN, 11 april 2018 - Tijdens Koningsdag staan wij buiten met Incoco Na

Op zondag 29 april blijven we in Hart van Beuningen dicht bij huis, het wordt namelijk een Hollandse Koopzondag van 12:00 – 17:00 uur.

In twee modeshows op zaterdag 24 maart 2018 toonden modezaken en mode gerelateerde winkels in het Hart van Beuningen de nieuwste trends op het Julianaplein.

Beuningen, 25 maart 2018 – Zaterdag 31 maart opent Appeltje – Eitje haar deuren in het winkelcentrum van Beuningen. Om 10.00 uur zal wethouder Hans Driessen de officiële opening verzorgen.

Modeondernemer Ruud Donders in Beuningen gaat uitbreiden en zijn winkel moderniseren.

Op 31 maart openen Gertjan en Sven hun (derde) boerderijautomaat in Beuningen. Vier het met ze mee en maak kennis met de producten en de automaat.

Ans Basciano-Ariëns opende haar eerste zaak 'Christianne' op 25 februari 1978 in Beuningen en een tweede in Wijchen in 1994. Op 23 en 24 februari wordt dit groots gevierd met de klanten.

In het oude pand van café ’t Hartje aan het Julianaplein in Beuningen, opent Osteria Papa Joe op vrijdag 2 maart. Een eigentijds Italiaans restaurant waar je heerlijk kan genieten!