Start feestmaand bij de Zaak van Ruud

Woensdagavond vond de officiële opening van de Zaak van Ruud in Beuningen plaats. Familie, vrienden, leveranciers en andere genodigden konden onder het genot van een drankje en culinaire hapjes de winkel bewonderen.

 

opening-zaak-van-ruud-3.jpg

 

 

opening-zaak-van-ruud-4.jpg

 

 

Stijlvol en Stoer van Ruud

De zaak van Ruud is altijd een toonaangevende winkel geweest in Beuningen. De afgelopen tien jaar kon de modebewuste man goed slagen met de merken die Ruud voert en aanduidt met 'Stijlvol van Ruud'. Ruud: "Ik merkte de afgelopen jaren dat de kinderen van mijn klanten ook mee naar de winkel begonnen te komen. Om beter op hun wensen in te kunnen gaan, wilde ik ook andere, stoerdere en op jongeren gerichte merken aanbieden. Naast het vertrouwde 'Stijlvol' is er daarom nu ook 'Stoer van Ruud'. De uitbreiding van 220 naar 375 vierkante meter is met name hiervoor gebruikt. Merken als Vanguard, Cast Iron, NZA en State of Art hebben een eigen ruimte in de winkel."

 

opening-zaak-van-ruud-5.jpg

 

 

Feestmaand

De maand september wordt een aaneenschakeling van feestelijke activiteiten. De agenda bevat muzikale optredens, genieten van tapas, een modeshow met bubbels, het personaliseren van riemen, een verrassende Rode Loper Avond en gratis een leuk kado bij uw aankoop. Loop gezellig binnen, de hele feestmaand is er iets lekkers bij de koffie en ontvangt u stijladvies!

 

 

feestmaand-zaak-van-ruud.jpg


De Zaak van Ruud
Julianaplein 35
www.dezaakvanruud.nl
@Facebook/dezaakvanruud

Zes dagen per week geopend tot 18:00 uur
Maandags vanaf 13:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 9:30 uur

Vrijdag koopavond tot 21:00 uur
Zaterdags geopend tot 18:00 uur
Iedere laatste vrijdag van de maand Rode Loper Avond
Iedere laatste zondag van de maand Koopzondag van 12:00 - 17:00 uur

 

Terug naar overzicht