Nieuw in Beuningen: Osteria Papa Joe

In het oude pand van café ’t Hartje aan het Julianaplein in Beuningen, opent Osteria Papa Joe op vrijdag 2 maart. Een eigentijds Italiaans restaurant waar je heerlijk kan genieten!
 
De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het pand klaar te stomen voor de opening. Achter het Italiaanse restaurant zitten Fabiënne en Jan Willem ’t Hooft. Dit wordt het derde restaurant concept van het ondernemers echtpaar van Slot Doddendael.Naast De Brasserie in de slotkelder van Slot Doddendael in Ewijk en seafood restaurant Captain Joeop het Kelfkensbos in Nijmegen, gaan zij nu voor de Italiaanse keuken in Beuningen.

Jan Willem: “Toen ’t Hartje te huur kwam, besloten wij om een gemakkelijk, goed toegankelijk, laagdrempelig concept in neer te zetten. Voor een breed publiek en ook geschikt voor gezinnen met kinderen. We kozen voor een Italiaans concept met een redelijk uitgebreide kaart met leuke pizza’s, pasta’s, verschillende oven- en voorgerechten. We zouden graag zien dat meer van de horecagelegenheden ook ’s avonds open blijven.
Dan wordt het alleen maar leuker en gezelliger in het centrum!”

Osteria Papa Joe is van dinsdag t/m zondag geopend. Je kunt er terecht voor lunch en diner behalve op zondag, dan is er alleen het diner. De keuken is tot een uur of negen open.
 
Osteria Papa Joe
Julianaplein 168, Beuningen
Telefoon: 024 - 33 33 178
Mail: info@osteriapapajoe.nl

Website: osteriapapajoe.nl
Facebook:  @facebook.com/osteriapapajoe

Terug naar overzicht