Leuk! Zaterdag opent Na-Na Fashion & More in Beuningen

Zaterdag 1 september opent Nathalie van Perlo de deuren van Na-Na Fashion & More. Nathalie woont al vijfentwintig jaar in de gemeente Beuningen. In de periode dat ze boven de huidige restaurant Dinges woonde, bracht ze veel tijd in het centrum door en is helemaal verknocht aan het centrum.

Nathalie: “Ik heb 12 jaar in de ziekenhuisshop van de Radboud gewerkt. Daarna heb ik diverse banen gehad en veel overnames en faillissementen meegemaakt. Daardoor speelde er al geruime tijd de wens om voor mezelf te starten. Alle ervaringen die ik opgedaan heb in de detailhandel heb ik meegenomen en in deze winkel verwerkt. We zijn een gevoelswinkel waar bezoekers zich op hun gemak moeten voelen om te komen snuffelen en vinden ze niets, volgende keer beter.  Er moet geen druk achter zitten.“

 

Ook voor een maatje meer

Ongeveer een zesde deel van de winkel bestaat uit wat Nathalie ‘een maatje meer’ noemt. Daar is vraag naar en ook daar heeft ze leuk voor kunnen inkopen. De winkel is niet op een specifieke leeftijd of doelgroep gericht. Een tiener tot iemand van tachtig kan binnenlopen en iets vinden. Nathalie: “De prijsklasse is tussen de tien en vijftig euro dus er is voor ieder budget wel iets te vinden. Je kunt hier al voor veertig euro een leuk jurkje vinden terwijl het toch geen massaproduct is.”

 

En wat More?

“Na-Na is Fashion & More”, zegt Nathalie. “Ik wil net iets anders zijn dan alleen een kledingwinkel. De ervaring die ik bijvoorbeeld uit de ziekenhuisshop heb opgedaan, zie je terug in de andere artikelen die we hebben. We hebben tassen en riemen maar ook gekke dingen zoals een tas in de vorm van een konijn of een pluche schaap als sleutelhanger. Ik wil geen snelle handel maar juist leuke dingen. Dat wat ik in het verleden bij mijn werkgevers inkocht liep goed. Wat dat betreft heb ik ervaring genoeg en vertrouwen in de formule van mijn eigen winkel. Toen ik in Beuningen kwam wonen, werkte Petra in het centrum bij een winkel waar ik als klant kwam. Daar hebben we elkaar leren kennen en daaruit is onze vriendschap ontstaan. Petra komt mij enkele dagen in de winkel ondersteunen. We hebben er ontzettend veel zin in om samen aan de slag te gaan."

 

Feestelijke opening

Zaterdag is de feestelijke opening van Na-Na Fashion & More. Er wordt in het dorp geflyerd. Tegen inlevering van de flyer krijgt men op de openingsdag 10% korting op één artikel. U bent van harte welkom!

 

Foto: Nathalie van Perlo (l) en Petra Gosen (r)

Na-Na Fashion & More

Kerkplein 76
Beuningen

@Facebook.com

 

 

Terug naar overzicht